ABD Büyükelçiliği şehitler için taziye yayınladı: Türkiye'nin yanındayız

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı. Türkiye'nin yanında olduğunu söyleyen Büyükelçilik, "Hayatını kaybeden 12 Türk askerinin ailelerine ve yakınlarına taziyelerimizi iletiyoruz" dedi.

ABD Büyükelçiliği şehitler için taziye yayınladı: Türkiye'nin yanındayız

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından şehitler için taziye yayımladı. Büyükelçilikten yayınlanan mesajda, "Hayatını kaybeden 12 Türk askerinin ailelerine ve yakınlarına taziyelerimizi iletiyor, yaralı olan Türk askerine acil şifalar diliyoruz." dendi.

ABD Büyükelçiliği şehitler için taziye yayınladı: Türkiye'nin yanındayız - Resim : 1

"TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ"

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

ABD'nin Türkiye'deki diplomatik temsilciliği olarak, 22-23 Aralık tarihlerinde yürütülen terörle mücadele operasyonları sırasında hayatını kaybeden 12 Türk askerinin ailelerine ve yakınlarına taziyelerimizi iletiyor, yaralı olan Türk askerine acil şifalar diliyoruz. Terörle mücadelede NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız.

ABD Büyükelçiliği şehitler için taziye yayınladı: Türkiye'nin yanındayız - Resim : 2

İnce'den ortak bildiriye destek! Öldürülen teröristlerin sayısı 30'a yükseldi DEM Partili Bakırhan teröristlerin ismini saydı Bakan Güler'den yaralı askerlere ziyaret