ABB yöneticisi Adnan Tatlısu belediye çalışanına küfürler edip istifaya zorladı! O anlar saniye saniye kaydedildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve geldikten sonra atadığı Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu, bir belediye personeline küfür etti. Tatlısu'nun videoda küfürler savurduğu çalışana "Hemen istifa et. Hanımın da istifa etsin" dediği görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, bir belediye personeline küfürler savurdu, "Sen de, eşin de hemen istifa edin." diye baskı yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, ABB çalışanı olan bir personele sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü küfür etti. O anlar bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

ABB yöneticisi Adnan Tatlısu belediye çalışanına küfürler edip istifaya zorladı! O anlar saniye saniye kaydedildi - Resim : 1

"SEN DE, EŞİN DE HEMEN İSTİFA EDİN"

Tatlısu'nun kaydedilen görüntüde, "Sen de, eşinde hemen istifa edin. Seni oraya gelip si..." dediği duyuluyor. Daha sonra yanındaki bir kişiye 'Şahitsin değil mi?' diyen Adnan Tatlısu, belediyeye geçerek işçinin yanına gidiyor.

ÖFKESİ DİNMEDİ, BİR DE SALDIRDI

Tatlısu'nun telefondaki öfkesi geçmedi. Belediyeye giderek işçiyi bulan Tatlısu bir de saldırı gerçekleştirdi. İşçinin, "Beni tahrik edemezsiniz." dediği duyuldu. 

AK PARTİLİ OSMAN GÖKÇEK'TEN TEPKİ

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, yaşanan olayın videosunu paylaşarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Gökçek, "Mansur Yavaş'ın şiddete dayalı yönetim şeklinin bir örneğini sosyal hizmetler daire başkanı Adnan Tatlısu'nun sosyal medyaya düşen konuşmasında görebilirsiniz. Ankara Belediye personeli maalesef bu hakaretlere maruz kalıyor. Ankara'yı mafyavari yöntemlerle yöneten bu zihniyete vatandaşımız sandıkta gereken cevabı verecek." dedi.

ABB yöneticisi Adnan Tatlısu belediye çalışanına küfürler edip istifaya zorladı! O anlar saniye saniye kaydedildi - Resim : 2

SİCİLİ KABARIK

Adnan Tatlısu'nun sicili kabarık. Tatlısu, daha önce de benzer bir olaydan gündeme geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Tatlısu ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

Gökçek, "Mansur Yavaş, Yüksel Aslan'ın baskısı ile Adnan Tatlısu'yu Sosyal Hizmetler Daire Başkanı yaptı. Kim Adnan Tatlısu? Adnan, Sosyal Hizmetler İdari İşler Müdürü Şerife Yiğit'i makamında dövüp, gözlüğünü kıran adam. Şimdi Adnan, Kadın Sığınma Evine bakacak. Bu kadınlar da dayak yer mi ki?" ifadelerini kullanmıştı.

EVSİZ KALAN DEPREMZEDELERİ, 'YER YOK' DİYEREK BAKANLIĞA GÖNDERMİŞTİ

ABB, 6 Şubat depremi sonrası şov yaparak, evsiz kalan bazı depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılayacağını açıklamıştı. Belediyeye çağırılan isimler büyük şoka uğradı. Adnan Tatlısu, çağrılan depremzedeleri, 'yer yok' diyerek bakanlığa gönderdi.

Faik Öztrak'tan istifa geçiştirmesi: Erdoğan da etmedi Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e saldırılara karşı hamle ABD gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti