26. Dönem Savaş Muhabirliği Eğitimi Başlıyor

Ankara'da basın mensupları için savaş muhabirliği eğitimi düzenleniyor.

26. Dönem Savaş Muhabirliği Eğitimi Başlıyor

Anadolu Ajansı Haber Akademisi ile Polis Akademisi işbirliğinde düzenlenen "26. Dönem Savaş Muhabirliği Eğitimi", 23 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.

Bu özel eğitim programı, 25 basın mensubunu bir araya getirerek, gazeteciliğin zorlu koşullarında gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlıyor.

Eğitim İçeriği

Eğitim kapsamında, güvenli haber alma yöntemleri, kriz anlarında iletişim ve acil durum yönetimi konularında detaylı bilgiler sunulacak. Katılımcılar, pratik uygulamalarla savaş alanındaki haber kaynaklarını değerlendirme becerisi kazanacaklar.

Katılımcılar için Fırsatlar

Bu program, deneyimli eğitmenler eşliğinde, basın mensuplarının mesleki yetkinliklerini artırmayı hedefliyor. Katılımcılar, uluslararası standartlarda bilgi edinerek, daha güvenli bir şekilde görev yapma fırsatına sahip olacaklar.

Anadolu Ajansı (AA) Haber Akademisi ve Polis Akademisi Başkanlığı işbirliğiyle hazırlanan

Anadolu Ajansı (AA) Haber Akademisi ve Polis Akademisi Başkanlığı işbirliğiyle hazırlanan "26. Dönem Savaş Muhabirliği Sertifika Programı", 25 basın mensubunun katılımıyla başlıyor.

Aliyev'den Ermenistan'ın Silahlandırılmasına Sert Tepki SOLOTÜRK Belçika'da Gösteri Düzenledi 150 ton çöpü yol kenarına döken belediyeye ceza Abi Enes'in kolundaki diş izi Narin'e mi ait?