2024 Suudi Arabistan Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı Tamamlandı

Riyad'da düzenlenen fuar, şahin meraklılarını bir araya getirdi, 640 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

2024 Suudi Arabistan Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı Tamamlandı

Suudi Arabistan, Melhem bölgesinde 3 Ekim'de başlayan 2024 Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı sona erdi. Fuar, 45 ülkeden 400'den fazla firmanın katılımıyla, 10 gün boyunca 640 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı.

Göz Alıcı Sergiler

Fuar boyunca, şahinler için tasarlanmış çeşitli maskelerin yanı sıra, avcılık aksesuarları da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Öne çıkan sergiler arasında, değeri yaklaşık 1 milyon 251 bin Türk lirası olan altın ve pırlantalarla süslenmiş bir şahin maskesi yer aldı.

Suudi Arabistan Şahinler Kulübü'nden Açıklamalar

Suudi Arabistan Şahinler Kulübü CEO'su Talal bin Abdulaziz eş-Şemisi, fuarın uluslararası bir iş platformuna dönüştüğünü ifade etti. Ayrıca, etkinliğin dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çektiğini vurguladı. Şemisi, fuarın "Suudi Arabistan’ın 2030 Vizyonu" hedefleri doğrultusunda, Krallığın şahin avcılığına yönelik geleneksel mirasını koruma amacı taşıdığını belirtti.

Fuar alanının, ilginin artmasıyla birlikte, önceki yıllara göre 3 kat daha büyük bir alanda, toplamda 160 bin metrekareye çıkarıldığını dile getiren Şemisi, bu etkinliğin bölge turizmine de katkı sağladığını kaydetti.

Suudi Arabistan'da 45 ülkeden 400'den fazla firmanın katılımıyla düzenlenen 2024 Suudi Arabistan...

Suudi Arabistan'da 45 ülkeden 400'den fazla firmanın katılımıyla düzenlenen 2024 Suudi Arabistan Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı sona erdi. Suudi Arabistan Şahinler Kulübü tarafından başkent Riyad'ın kuzeyindeki Melhem bölgesinde düzenlenen fuarı 10 gün boyunca 640 binden fazla kişi ziyaret etti.

Gıda Analizlerinde 1000'de 1 Hassasiyet Şişli Belediyesi'nde İşçi Eylemi Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Şok Olay Kaymakamlara kibir uyarısı