12 ilde teröristlerin inlerine girildi! Kaçacak delikleri kalmadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne karşı düzenlenen Kahramanlar-33 operasyonunun detayları hakkında paylaşımda bulundu. 12 ilde teröristlerin inlerine girildiğini belirten Bakan Yerlikaya, "başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne karşı 12 ilde yapılan Kahramanlar-33 operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

12 ilde teröristlerin inlerine girildi! Kaçacak delikleri kalmadı - Resim : 1

Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla 12 ilde mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen "KAHRAMANLAR-33" operasyonlarında; 73 barınma alanı imha edilerek çok sayıda anti-tank, obüs ve top mühimmatı ile tanksavar silahı ele geçirildi.

12 ilde teröristlerin inlerine girildi! Kaçacak delikleri kalmadı - Resim : 2

  • Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

12 ilde teröristlerin inlerine girildi! Kaçacak delikleri kalmadı - Resim : 3

İşte operasyonların yapıldığı yerler;

  • Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Mardin, Tunceli, Hakkari, Bingöl, Bitlis, Van, Ağrı, Erzurum ve Gümüşhane’de Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığının koordinesinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando, Güvenlik Korucuları ve J-SİHA ile birlikte ATAK helikopterlerinin katılımıyla Kahramanlar-33 operasyonu düzenlendi.

12 ilde teröristlerin inlerine girildi! Kaçacak delikleri kalmadı - Resim : 4

  • Pervari, Şırnak-Merkez, Hakkari-Merkez, Şemdinli, Yüksekova, Güçlükonak, Beytüşşebap, Lice, Hozat, Nusaybin, Dargeçit, Merkez, Tatvan, Hizan, Gevaş, Şenkaya, Doğubayazıt, Kürtün ilçeleri kırsalı ile Sözde Bali Ana Barınma Alanı, Gabar ve Cudi Dağında düzenlenen Kahramanlar-33 operasyonları neticesinde mühimmat ile çok sayıda fünye, mutfak, sağlık, yaşam malzemeleri ele geçirildi.

12 ilde teröristlerin inlerine girildi! Kaçacak delikleri kalmadı - Resim : 5

Manavdan 15 kilo esrar çıktı Meteoroloji'den 28 kente yağış uyarısı Zonguldak'ta heyelan! Trafik ekiplerinden Bolu uyarısı