1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı

1 Mayıs etkinlikleri kapsamında çeşitli yürüyüşler ve çelenk bırakma aktiviteleri yurt genelinde yapılıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Beşiktaş'ta toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen iki gruba polis müdahale etti. İki gruptan 35 kişi gözaltına alındı.

1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Beşiktaş'ta toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen iki gruba polis müdahale etti. İki gruptan 35 kişi gözaltına alındı.

1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı - Resim : 1

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Beşiktaş'ta sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun güvenlik önlemi aldı.

1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı - Resim : 2

Saat 09.15 sıralarında Umut-Sen üyeleri Beşiktaş'tan Taksim'e yürümek isterken Ihlamurdere Sokağı'na geçti. Ancak gruba polis izin vermedi.

1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı - Resim : 3

Yürümekte ısrar eden gruptakilerden 15 kişi gözaltına alındı. Saat 09.50 sıralarında ise Halkın Kurtuluş Partisi üyesi 30 kişilik grup Barbaros Bulvarı'ndan Taksim'e yürümeye çalıştı.

1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı - Resim : 4

Uyarılara rağmen yürümek isteyen gruba da polis müdahale etti. HKP üyelerinden 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar polis minibüsüne bindirilerek sağlık kontrolüne götürüldü. 

Şırnak'ta 2 askerin şehit düştüğü kazada otobüs şoförü gözaltında MHP'li isimden çok konuşulacak Sinan Ateş çıkışı İstanbul'da elektrik kesintisi! Yol ve yemek ücretlerinde emsal karar!