Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları

TOKİ kura çekilişi yakından takip ediliyor. İlk evim için kura çekilişini bekleyenler, TOKİ kura sonuçlarını araştırıyor. 3 Şubat Cuma günü Manisa (Alaşehir, Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli) için kura çekilişi yapılacak. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonrasında sonuçlar e-devlette yayınlanıyor. Peki, Manisa TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları

TOKİ ilk evim ilk işyerim projesi kura çekilişinde bugün Manisa ili var. Manisa'da 928 konut çekilişinde Alaşehir, Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli ilçeleri var. 3 Şubat Cuma günü yapılacak TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı haberimizde. İşte Manisa TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı yayınlanıyor. Manisa'da 928 konut çekilişi saat 10.00'da başlayacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada TOKİ kura sonuçları çıkacaktır.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ 2023

1-3 Şubat Manisa

4 Şubat Uşak

5-6 Şubat Kütahya

7-8 Şubat Afyonkarahisar

TOKİ
İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları sorgula  TOKİ arsa kura çekilişi başladı