TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları sorgula 

TOKİ kura çekilişi bugün Manisa için yapılacak. Manisa'nın dört ilçesi 1697 konut için çekiliş yapılacak. TOKİ kura çekilişi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Çekiliş sonrasında TOKİ kura sonuçları e-devlette yayınlanıyor. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları sorgula 

TOKİ ilk evim çekilişi devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği TOKİ kura çekilişi bugün Manisa için yapılacak. Manisa'nın Yunusemre, Akhisar, Kula ve Salihli ilçelerindeki 1697 konut çekilişi canlı olarak yapılacak. Noter huzurunda yapılan çekiliş, TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

Manisa'da 1697 konut çekilişi Yunusemre, Akhisar, Kula ve Salihli ilçeleri için yapılacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları sorgula  - Resim : 1

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ OCAK - ŞUBAT 2023

1-3 Şubat Manisa

4 Şubat Uşak

5-6 Şubat Kütahya

7-8 Şubat Afyonkarahisar

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Tarih belli olduğu zaman güncellenen haberimizle sizlerle paylaşacağız.

TOKİ
TOKİ arsa kura çekilişi başladı Çanakkale - Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları belli oluyor! Balıkesir - Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama TOKİ para iadesi nasıl alınır?