Balıkesir - Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kura çekilişi devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği TOKİ kura çekilişi, Youtube üzerinden canlı yayınlanıyor. Bugün, 31 Ocak Salı günü, Aydın ve Balıkesir TOKİ kura çekilişi yapılacak. Sonuçlar ise e-devlette. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? İstanbul TOKİ kura çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

Balıkesir - Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama

Toplu Konut İdaresi tarafından ülke çapında 250 bin sosyal konut için kura çekilişi sürüyor. Canlı olarak noter huzurunda yapılan kura çekilişinde bugün Aydın ve Balıkesir illeri var. TOKİ kura çekilişi Youtube üzerinden canlı yayınlanıyor. Çekiliş sonrasında kura sonuçları e-devletten yayınlanıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman, belli oldu mu? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

Balıkesir ve Aydın için yapılacak TOKİ kura çekilişi saat 10.00'da başladı. TOKİ kura çekilişi, toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı yayınlanıyor.

Balıkesir'da 830 konut çekilişi Sındırgı, Susurluk, Dursunbey, Marmara ilçeleri için yapılacak.

Aydın'da 873 konut çekilişi ise Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı, Karpuzlu ilçeleri için yapılacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ OCAK - ŞUBAT 2023

29-31 Ocak Balıkesir

30-31 Ocak Aydın

1 Şubat Çanakkale

1-3 Şubat Manisa

4 Şubat Uşak

5-6 Şubat Kütahya

7-8 Şubat Afyonkarahisar

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Tarih belli olduğu zaman güncellenen haberimizle sizlerle paylaşacağız.

TOKİ
TOKİ para iadesi nasıl alınır? Balıkesir - Aydın TOKİ kura çekilişi sonucu sorgula Bursa - Muğla TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?