Antalya - Kocaeli TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ kura sonuçları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bugün Antalya ve Kocaeli için TOKİ kura çekilişi yapılıyor. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonrasında sonuçlar e-devlette. Peki, İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

Antalya - Kocaeli TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ kura çekilişi devam ediyor. Toplam 250 bin konut için yapılan ilk evim TOKİ kura çekilişi bugün 20 Ocak Cuma günü TOKİ kura çekilişi Antalya ve Kocaeli için yapılacak. Kocaeli Dilovası ve Kandıra, Antalya Gazipaşa, Kaş ve Kemer kura çekilişi sonuçları haberimizde. Peki, İstanbul TOKİ kura çekilişi tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

21 Ocak Cumartesi günü Kocaeli ve Antalya için yapılacak TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı yayınlanıyor. Kocaeli TOKİ kura çekilişi, İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda ve Antalya TOKİ kura çekilişi ise Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salon'da saat 10.00'da başlayacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada TOKİ kura sonuçları çıkacaktır.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ OCAK 2023

18-21 Ocak: Kocaeli 5.200 konut

18-22 Ocak: Antalya 7.150 konut

22 Ocak: Yalova 800 konut

23- 24 Ocak: Isparta

23-28 Ocak: Bursa

25 Ocak: Burdur

26-27 Ocak: Denizli

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Tarih belli olduğu zaman güncellenen haberimizle sizlerle paylaşacağız.

TOKİ
Gebze TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kurası ne zaman? TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı