TOKİ Trabzon ve Nevşehir kura çekilişi sonuçları

TOKİ kura çekilişi devam ediyor. 24 Aralık Cumartesi günü yapılacak çekilişle Trabzon ve Nevşehir'de konut sahipleri belli oluyor. TOKİ kura çekilişi canlı yayınlanıyor ve sonuçlar e-devletten öğreniliyor. TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Trabzon ve Nevşehir kura çekilişi sonuçları

İlk evim projesi kapsamında 250 bin konut için yapılan çekiliş devam ediyor. Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından canlı yayınla yapılacak çekilişle Trabzon'dan 1296, Nevşehir'den 650 konut sahibini bulacak. TOKİ kura çekilişi YouTube kanalından canlı yayınlanıyor, sonuçlar ise e-devletten sorgulanıyor. İşte TOKİ Trabzon - Nevşehir kura çekilişi canlı yayın ve kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI

24 Aralık Cumartesi günü TOKİ kura çekilişi Kırıkkale için yapılıyor. TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ Trabzon ve Nevşehir kura çekilişi sonuçları - Resim : 1

TOKİ TRABZON - NEVŞEHİR KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

Canlı yayında yapılacak TOKİ Trabzon ve Nevşehir kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yaparak çekiliş sonucunu öğrenebilirsiniz.

TOKİ
Mahkemeden emsal zam kararı TOKİ Sivas - Giresun kura çekilişi sonuçları Gelire göre ödeme ile ev almak imkansız değil Bu hile ev sahiplerinin elinde patlıyor!