Burdur, Siirt, Kastamonu, Muş, Osmaniye TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları

TOKİ arsa kura çekilişleri başladı. İlk etap kura çekilişi takvimini Bakan Murat Kurum duyurdu. Bugün, TOKİ arsa çekilişinde Burdur, Siirt, Kastamonu, Muş ve Osmaniye illeri var. Toplam 1450 müstakil arsa kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Peki, TOKi kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ arsa çekilişi sonuçları canlı yayın linki ve detaylar haberimizde.

Burdur, Siirt, Kastamonu, Muş, Osmaniye TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hayata geçirilen "İlk Evim Arsa" projesinin kura çekimleri başladı. İlk etaba ait TOKİ arsa kura çekiliş takvimi açıklandı. 2 Şubat Perşembe günü Burdur, Siirt, Kastamonu, Muş ve Osmaniye'deki müstakil arsalar için kura çekilecek. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte TOKİ arsa çekilişi detayları...

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, kurumun resmi Youtube kanalından yapılıyor. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ arsa kura çekilişi canlı izle

Burdur, Siirt, Kastamonu, Muş, Osmaniye TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları - Resim : 1

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa kura çekilişi sonucu sorgula

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ TAKVİMİ

1 ŞUBAT: Bitlis - Bilecik - Kırıkkale - Bayburt - Yozgat

2 ŞUBAT: Burdur - Siirt - Kastamonu - Muş - Osmaniye

3 ŞUBAT: Mardin - Niğde

6 ŞUBAT: Ankara

TOKİ
TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları sorgula  TOKİ arsa kura çekilişi başladı Çanakkale - Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları belli oluyor! Balıkesir - Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama