Ankara TOKİ arsa çekilişi sonuçları burada

TOKİ arsa kura çekilişleri başladı. İlk etap kura çekilişi takvimine göre bugün Ankara için TOKİ arsa çekilişi yapılıyor. Müstakil arsa kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda devam ediyor. Peki, TOKi kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? Ankara TOKİ arsa çekilişi sonuçları canlı yayın linki ve detaylar haberimizde.

Ankara TOKİ arsa çekilişi sonuçları burada

TOKİ arsa çekilişinde ilk etap bugün yapılacak Ankara kura çekilişi ile sona eriyor. 6 Şubat Pazartesi günü Ankara'daki müstakil arsalar için kura çekilecek. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte TOKİ arsa çekilişi detayları...

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, kurumun resmi Youtube kanalından yapılıyor. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ arsa kura çekilişi canlı izle

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa kura çekilişi sonucu sorgula

TOKİ
İzmir TOKİ kura çekilişi sonuçları burada Uşak TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mardin - Niğde TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları