İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman merak ediliyor. İstanbul'da Tuzla, Arnavutköy, Çatalca, Silivri'de toplam 50 bin konut çekilişi yapılacak. TOKİ 7. etap kura çekilişi başladı ve 8 Şubat'ta bitecek. Peki, İstanbul TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman belli oldu mu? İşte TOKİ kura takvimi...

İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ, toplam 250 bin konut kura çekilişi sürüyor. 7. etap kuraları çekilişi 8 Şubat'ta bitecek. TOKİ kura çekilişlerinin Mart'ta tamamlanması bekleniyor. Vatandaşlar, İstanbul TOKİ kura tarihi belli oldu mu merak ediyor. Peki, TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ İstanbul kura takvimi açıklandı mı?

2023 İSTANBUL TOKİ ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ, "İlk Evim, İlk İş Yerim" için başvurular 14 Eylül - 31 Ekim 2022 tarihileri arasında yapıldı. Proje kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konut için kura çekilişi devam ediyor. Ve Mart 2023'e kadar kuraların tamamlanarak hak sahiplerinin belirlenmesi planlanıyor.

İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? - Resim : 1

TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Fakat 23 Ocak'ta başlayan 7. etap kuraları 8 Şubat'ta sona erecek. İstanbul kura çekilişlerinin 8 Şubat sonrasında 8. etap içinde olması bekleniyor.

İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? - Resim : 2

İSTANBUL'DA 50 BİN KONUT KURASI ÇEKİLECEK!

İstanbul'da toplam 50 bin konut için kura çekilişi yapılacak. Tuzla'da 20 bin 920, Silivri'de 200, Çatalca'da 540 ve Arnavutköy - Başakşehir - Esenler'de 28340 konut hak sahiplerini bekliyor.

İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? - Resim : 3

TOKİ KURA TAKVİMİ

TOKİ 7. etap kura çekilişi başladı. 8 Şubat'ta bitecek olan bu etabın takvimi şöyle;

1-3 Şubat Manisa

4 Şubat Uşak

5-6 Şubat Kütahya

7-8 Şubat Afyonkarahisar

TOKİ
TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları sorgula  TOKİ arsa kura çekilişi başladı Çanakkale - Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları belli oluyor!