Bakan Murat Kurum'dan bir konut müjdesi daha! Sıra ikinci el konutlarda

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile birlikte 4 Ocak'ta açıkladığı "Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim" kampanyası kapsamında en fazla 5 milyon TL yüzde 0.69 faiz ile sunduğu orta gelirliye konut projesinin ardından bir çalışmanın da ikinci el konutlarla ilgili olacağını duyurdu. Kurum, "Tüm dünyada sosyal konut anlayışı rafa kaldırılmışken biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

Bakan Murat Kurum'dan bir konut müjdesi daha! Sıra ikinci el konutlarda

Orta gelirliler için başlatılan konut kampanyası 4 Ocak'ta açıklanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı kampanyanın detayları yeni yeni ortaya çıkarken Bakan Kurum'dan bugün bir müjde daha geldi. 

Kurum, ikinci el konutlar için de bir çalışma yapılacağını bildirdi.

Kurum, "Vade oranları yeni konutlar için, ikinci el konutlarla ilgili vatandaşlarımızın alabilmesi için çalışmaları da yapacağız" dedi.

Kurum, "Tüm dünyada sosyal konut anlayışı rafa kaldırılmışken biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

TOKİ Ankara - Osmaniye kura çekilişi sonuçları sorgulama 5 Ocak TOKİ Ankara - Hatay kura çekilişi sonuçları sorgulama Orta gelirliye yeni konut projesi 1., 2, 3. bölgede hangi iller var? Orta gelir konut için 3 yıl devlet desteği nasıl olacak?