TOKİ Tokat ve Bayburt kura sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ kura çekilişi devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesinde bugün Tokat ve Bayburt için kura çekilişi yapılacak. Kura çekilişi, TOKİ.tv ve YouTube kanalından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Tokat ve Bayburt kura sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ Tokat ve Bayburt kura sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ ilk evim projesi kapsamında 250 bin sosyal konut için kura çekilişi her gün canlı olarak yayınlanıyor. Bugün, kura çekilişi Tokat ve Bayburt için. Başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ kura çekilişi canlı izle araması yapıyor ve TOKi kura sonuçlarını merak ediyor. TOKİ Tokat ve Bayburt kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ kura çekilişi, http://toki.tv adresinden ve YouTube (http://youtube.com/c/TokiKurumsal) hesabından canlı yayınlanıyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan çekiliş sonrasında sonuçlar, e-devletten sorgulanabiliyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapınız. Sonrasında arama kısmına Kura Sonucu Sorgulama yazınız. Burada kura sonucunu görebilirsiniz.

TOKİ TOKAT VE BAYBURT KONUT DAĞILIMI

Bugün yapılacak çekiliş Tokat'ta 1500, Bayburt'ta 252 konut için yapılacak. Tokat Merkez'de 687, Erbaa 300, Turhal 100, Pazar 63, Artova 150 ve Yeşilyurt 200 konut için kura çekilecek.

Bayburt da ise dağılım şöyle; Merkez 93, Demirözü 78, Aydıntepe 81.

 TOKİ Tokat ve Bayburt kura sonuçları sorgulama ekranı - Resim : 1

Birçok alanda alım var Hem benzin hem motorin Bakan'dan heyecanlandıran açıklama THY, 3 bin 800 memur alımı yapacak