TOKİ Yozgat - Rize kura çekilişi sonuçları sorgulama

TOKİ kura çekilişi bugün Yozgat ve Rize ili için yapılacak. Yozgat'ta 500, Rize'de 1100 konut sahiplerini canlı yayında yapılacak çekilişle belli olacak. TOKİ kura çekilişi canlı yayını nereden, nasıl izlenir? TOKİ Yozgat - Rize kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir?

TOKİ Yozgat - Rize kura çekilişi sonuçları sorgulama

TOKİ, 250 bin sosyal konut için kura çekilişini sürdürüyor. İlk evim ilk işyerim projesi için başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ kura çekilişi sonuçlarını merak ediyor. Bugün yapılacak kura çekilişi Yozgat ve Rize için. TOKİ kura çekilişi toki.tv'den ya da TOKİ YouTube kanalından izlenebiliyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

20 Aralık Salı günü TOKİ kura çekilişi Yozgat ve Rize için yapılıyor. TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ Yozgat - Rize kura çekilişi sonuçları sorgulama - Resim : 1

TOKİ YOZGAT VE RİZE KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgula

Finansal mimari ve altyapı daha da güçlendirilecek 20 Aralık güncel altın fiyatları Çin eskisi gibi değil 20 Aralık güncel döviz kurları