TOKİ Yozgat - Artvin kura çekilişi sonuçları sorgulama

TOKİ kura çekilişi bugün Yozgat ve Artvin ili için yapılacak. Yozgat'ta 1382, Artvin'de 500 konut sahiplerini canlı yayında yapılacak çekilişle belli olacak. TOKİ kura çekilişi canlı yayını nereden, nasıl izlenir? TOKİ Yozgat - Artvin kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir?

TOKİ Yozgat - Artvin kura çekilişi sonuçları sorgulama

TOKİ, 250 bin sosyal konut için kura çekilişini sürdürüyor. İlk evim ilk işyerim projesi için başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ kura çekilişi sonuçlarını merak ediyor. Bugün yapılacak kura çekilişi Yozgat ve Artvin için. TOKİ kura çekilişi toki.tv'den ya da TOKİ YouTube kanalından izlenebiliyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

21 Aralık Çarşamba günü TOKİ kura çekilişi Yozgat ve Artvin için yapılıyor. TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ YOZGAT VE RİZE KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ Yozgat - Artvin kura çekilişi sonuçları sorgulama - Resim : 1

TOKİ
21 Aralık güncel altın fiyatları 21 Aralık güncel döviz kurları 2023 MTV oranı ne oldu? Hangi araç sahibi ne kadar ödeyecek?