Son dakika haberi... TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: Biz 15 bin TL teklif ettik, onlar 12 bin TL

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'ne ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında "Biz 15 bin TL teklif ettik, onlar 12 bin TL. Seçimden önce bitirmek istiyoruz ama istediğimiz şekilde bitsin istiyoruz. Arzu etmediğimiz bir rakam olursa biz bu işin içinde olamayız." dedi.

Son dakika haberi... TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: Biz 15 bin TL teklif ettik, onlar 12 bin TL

Son dakika haberi...

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerine ilişkin açıklamada bulundu.

Atalay "Biz 15 bin TL teklif ettik, onlar 12 bin TL. Seçimden önce bitirmek istiyoruz ama istediğimiz şekilde bitsin istiyoruz. Arzu etmediğimiz bir rakam olursa biz bu işin içinde olamayız" ifadelerini kullandı.

Devam eden görüşmelerde TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ işçi kesimini, Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) kamu işverenini temsil ediyor.

Ayrıntılar geliyor...

Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması Faiz kararı sonrasında dolar ve euro güne nasıl başladı? Faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında son durum nedir? BDDK'dan yerli elektrikli otomobil kredisi kararı