SÖMESTİR TATİLİ DÖNÜŞÜ TÜM İHTİYAÇLAR KOÇTAŞ’TA!

Koçtaş, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerilerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Öğrencilerin evlerinde rahatça çalışabileceği bir alan oluşturmak için tüm ihtiyaçlar Koçtaş mağazalarında, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

SÖMESTİR TATİLİ DÖNÜŞÜ TÜM İHTİYAÇLAR KOÇTAŞ’TA!

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, sömestir tatilinin bitmesine sayılı günler kala öğrencilerin evlerinde verimli çalışma alanları oluşturmalarına yardımcı oluyor. Koçtaş, genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa, masa lambasından gardıroba kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin odaları için gerekli tüm çözüm önerilerini en uygun fiyatlarla sunuyor.

SÖMESTİR TATİLİ DÖNÜŞÜ TÜM İHTİYAÇLAR KOÇTAŞ’TA! - Resim : 1

Evlerde öğrencilere verimli çalışma alanları oluşturmak için en uygun çalışma masalarına ve konforlu çalışma sandalyelerine, çalışma alanlarında düzeni sağlamak için kitaplıklara, masa lambalarına ve bilgisayar aksesuarlarına kadar ihtiyaç duyulan her şeye Koçtaş mağazaları koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabilir.

SÖMESTİR TATİLİ DÖNÜŞÜ TÜM İHTİYAÇLAR KOÇTAŞ’TA! - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Bakan Şimşek'ten gençlere kara para uyarısı İhracatta Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı 13 ilaç daha geri ödeme listesinde Haftanın son gününde dolar kuru, euro kuru son durum nedir?