İsmail Küçükkaya Togg fabrikasını gezdi! İşte Can Ataklı'nın iddiasını çürüten video

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg'un fabrikasını gezdi. Çalışma ortamının görüntüleyen Küçükkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Çalışanların yüzde 26'sı kadın" diyerek kadın çalışan istihdamına da dikkat çekti. Can Ataklı'nın 'fabrikada üretim yapılmıyor, arabalar İtalya'dan gemilerle Gemlik'e getiriliyor' iddiaları bu kez de muhalif gazeteciler tarafından çürütüldü

İsmail Küçükkaya Togg fabrikasını gezdi! İşte Can Ataklı'nın iddiasını çürüten video

Gazeteci İsmail Küçükkaya, TOGG fabrikasını gezdi. Sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunan Küçükkaya, fabrikadan görüntüler aktardı.

İsmail Küçükkaya Togg fabrikasını gezdi! İşte Can Ataklı'nın iddiasını çürüten video - Resim : 1

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 26'SI KADIN

Fabrikanın aktif çalışma durumunu da gözlemleyen gazeteci Küçükkaya, kadın çalışana dikkat çekti.

İsmail Küçükkaya Togg fabrikasını gezdi! İşte Can Ataklı'nın iddiasını çürüten video - Resim : 2

İsmail Küçükkaya, hükümetin kadın istihdamına teşviğini de gözler önüne serdi. Küçükkaya, "Çalışanların yüzde 26'sı kadın" dedi.

İsmail Küçükkaya Togg fabrikasını gezdi! İşte Can Ataklı'nın iddiasını çürüten video - Resim : 3

CAN ATAKLI'NIN İDDİASI BİR KEZ DAHA ÇÜRÜTÜLDÜ

Gazeteci Can Ataklı hükümetin tarihi adımlarını itibarsızlaştırmak için Togg'u hedef almıştı. Ataklı yaptığı açıklamada otomobillerin Türkiye'deki fabrikada üretilmediğini, İtalya'da yapılıp Gemlik'e gemilerle getirildiğini iddia etmişti.

Gazetecilerin gezisi sonrasında Küçükkaya'nın paylaştığı video ile Ataklı'nın iddiası bir kez daha çürümüş oldu.

Güncel altın fiyatları 5 Ekim 2023: Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? Günlük kiralamada 3 şart belli oldu Yeni konut kredisi geliyor! Benzine bir indirim daha! İşte il il güncel akaryakıt fiyatları