İş Bankası'ndan Yeni Müşterilere Mükemmel Fırsat: Anında 1.000 TL Para İadesi!

İşCep uygulaması ile yeni müşterilere özel 1.000 TL'ye kadar para iadesi fırsatı! Detaylar burada.

İş Bankası'ndan Yeni Müşterilere Mükemmel Fırsat: Anında 1.000 TL Para İadesi!

İş Bankası, dijital bankacılık hizmetlerini genişletmek ve müşteri kazanımını artırmak amacıyla Eylül 2024 itibarıyla yeni bir kampanya başlattı. İşCep uygulaması üzerinden ilk kez bankaya kayıt olan kullanıcılar, bankamatik kartı ile yaptıkları harcamalar üzerinden 1.000 TL'ye kadar anında para iadesi kazanma imkanı buluyor.

İş Bankası'ndan Yeni Müşterilere Mükemmel Fırsat: Anında 1.000 TL Para İadesi! - Resim : 1

Kampanyanın Ayrıntıları

Bu fırsat, dijitalleşmenin önem kazandığı günümüzde yeni müşteri kazanmayı ve mevcut müşterileri memnun etmeyi hedefliyor. İşte bu cazip kampanyanın detayları!

Yeni Müşterilere 1.000 TL İade Fırsatı

Kampanyaya katılmak için İşCep uygulaması üzerinden banka hesabı açmak ve bireysel bankamatik kartıyla harcama yapmak gerekiyor. Fiziksel ve online alışverişler de kampanyaya dahil ediliyor.

Kampanya Şartları ve Geçerlilik Tarihleri

Bu kampanya, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Para iadeleri, 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek. Öte yandan, yalnızca bireysel bankamatik kartı sahiplerinin katılımı mümkün olup, her ay maksimum 250 TL para iadesi alınabiliyor.

Para İadesi Nasıl Hesaplanır?

Kampanya kapsamında, yapılan harcamaların %10’u kadar geri ödeme alınmaktadır. Örneğin, 50 TL’lik bir alışverişten 5 TL’lik para iadesi kazanabilirsiniz. Toplamda yıl sonuna kadar 1.000 TL’ye kadar iade alma fırsatınız bulunuyor.

Hangi Harcamalar Kampanyaya Dahil?

Kampanya, yalnızca İş Bankası bireysel bankamatik kartı ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Hem fiziki mağazalarda hem de online alışverişlerde kullanılabilir. Ancak, harcamalarınızın kampanyaya dahil olabilmesi için kartınızın online alışverişe açık olduğundan emin olmalısınız. Kredi kartı harcamaları bu kampanyaya dahil edilmemektedir, bu nedenle bireysel bankamatik kartı sahiplerinin kampanyadan yararlanması gerekiyor.

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Özel Kredi Fırsatı! Anında 70.000 TL Ödeme Hesapta Petrol Ofisi BP'yi satın alıyor Moskova’da BRICS Medya Zirvesi Gerçekleşti Rize-Artvin Havalimanı 2,3 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi