EYT SGK emekli maaş hesaplama nasıl yapılır?

EYT düzenlemesinde geriye sayım başladı. EYT'li vatandaşlar, düzenlemenin Meclise gelmek için sosyal medya üzerinden çalışmalarına devam ediyor ve EYT son dakika haberleri anlık takip ediyorlar. Yetkililer, EYT'de ilk maaşın martta verileceğini belirtti. Peki, EYT ne zaman Meclise gelecek? EYT SGK emekli maaş hesaplama nasıl yapılır? İşte 20 Ocak 2023 EYT son dakika haberler...

EYT SGK emekli maaş hesaplama nasıl yapılır?

EYT konusu gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor Ocak ayının üçüncü haftası son gününde EYT'liler, düzenlemenin Meclise ne zaman gelecek sorguluyor. Vatandaşlar, 20 Ocak Cuma günü EYTkomisyona etiketiyle seslerini duyurmaya çalışıyor. AK Partili yetkililer, EYT'li ilk maaşını Mart'ta alacak açıklaması yaptı. Gözler TBMMM'de. Peki, EYT SGK emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır? EYT Meclise ne zaman gelecek?

EYT NE ZAMAN MECLİSE GELECEK?

Çalışma ve Soyal Bakanı Vedat Bilgin, son açıklamasında EYT için "Meclis'in iradesinde. Bizden top çıktı." diye konuştu. Ve "Mart ayında artık neticelenir diye düşünüyorum." diyerek yasanın çıkacağı ve EYT'linin ilk maaşını alacağı tarihe işaret etti.

EYT SGK EMEKLİ MAAŞI NASIL HESAPLANIR?

EYT için ilk maaşlarını Mart'ta alacağı açıklaması sonrasında SGK emekli maaşı nasıl hesaplanır merak edilmeye başlandı. Emekli maaşı hesaplama için Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'nin hesaplama aracı bulunuyor. Bunun için aşağıdaki linkten açılan sayfada bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

SGK EMEKLİ MAAŞ HESAPLAMA ARACI

 EYT SGK emekli maaş hesaplama nasıl yapılır? - Resim : 1

EYT
En kapsamlı borç yapılandırma paketi geliyor 20 Ocak 2023 anlık altın fiyatları 20 Ocak 2023 güncel döviz kurları Sözleşmeliye kadro teklifi TBMM'den geçerek yasalaştı