Evlenecek gençlere faizsiz kredi! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı

Kabine Toplantısı sonrası millete sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere art arda müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni evlenen çiftlere Aile ve Gençlik Bankasından karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız." dedi.

Evlenecek gençlere faizsiz kredi! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de 3 haftalık aranın ardından toplandı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni evlenen çiftlere Aile ve Gençlik Bankasından karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Önümüzdeki günlerde, Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclisin takdirine sunacağız. Bankaya gelir tesis etmek amacıyla doğal gaz, petrol ve madenlerden elde edilen devlet gelirlerinin bir kısmını buraya aktaracağız.

YENİ EVLENENLERE FAİZSİZ KREDİ

Yeni evlenen çiftlere Aile ve Gençlik Bankasından karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız.

AZERBAYCAN'IN KARABAĞ OPERASYONU

Nahçıvan, konumu itibari ile de bizim için ayrı bir öneme sahiptir. 2020'deki Bakü ziyaretimizde sözünü verdiğimiz Iğdır-Nahçıvan doğalgaz boru hattının temelini attık. Dün enerji konut alanlarında imzaladığımız 3 yeni anlaşmayla ilişkimizi güçlendirdik. Karabağ'daki terör unsurlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonun başarısından hepimiz gurur duyduk. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara şifalar diliyorum. Operasyon sırasında sivillerin zarar görmemesi için önlemler alınmıştır. Ermenistan'ın dışardan gelen kışkırtmalara prim vermemesini diliyoruz. Komşumuz İran'ın da dahil olacağı ortak projelerle bölgemizi refah bir havzaya dönüştürmeyi istiyoruz. Muhalefetin engelleme çabalarına rağmen 21 yılda ülkemize kazandırdığımız ulaştırma hamlelerini artıracağız.

MUHALEFETE GÖNDERME

Bizi rakip görenler, kimi sömürge geçmişinin alışkanlığıyla kimi gözünü bürüyen sınırsız kazanç hırsıyla tek taraflı dayatmalarla masanın üzerine çıkmaya, masanın üzerinde tepinmeye çalışıyorlar. Altılı masa da, on altılı masa da olduğu gibi. Tepindiler, tepindiler hepsi ortadan yok oldu. Türkiye'yi oyun dışına itme garetleri hep başarısızlığa mahkum kalıyor."

AK Parti'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Türkiye ABD ve İsrail'den TB3 yarışı Asya Altyapı Yatırım Bankası'ndan Türkiye'ye 4 milyar dolar Elektrik ihtiyacının yüzde 10'unu karşılayacak