Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi duyurdu: Ev almak isteyen orta gelirli gruba...

Ülkemizde yaşayan milyonlarca kişi çalışarak ev sahibi olmanın hayalini kuruyor. Fakat son zamanlarda artan maliyetler ve konut kredisindeki artıştan dolayı neredeyse imkansız hale geldi. Bu kapsamda devlet yetkilileri çeşitli çözümler bulmaya çalışırlarken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan sevindiren bir haber geldi. Konut kredisi almak isteyen fakat faizlerden endişelenenler için farklı ödeme yöntemleri hayata geçirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi duyurdu: Ev almak isteyen orta gelirli gruba...
Konut kredisi için faiz oranları değişecek

Orta gelirliye yönelik konut projesine ilişkin çalışmalar devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi duyurdu: Ev almak isteyen orta gelirli gruba... - Resim : 1Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakanlığı ile çalışıyoruz, kısa süre içinde açıklayacağız" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi duyurdu: Ev almak isteyen orta gelirli gruba... - Resim : 2

Konut kredilerinde ise gelire göre farklı faiz oranı uygulamasının başlayacağını belirten Bakan Kurum bununla ilgili de çalışmalar olduğu bildirdi.

KYK Öğrenci bursu 1250 liraya çıktı Güzel haberi Cumhurbaşkanı verdi! 12 milyar dolar değerinde EYT, Ocak ayına kaldı! EYT hareketini başlatan isim Mevlüde Türkoğul haberet.com'a konuştu! Milyonlar çıkacak kararı bekliyor