Enerjisa Enerji'den yapay zeka atılımı! Kullanım için harekete geçildi

Enerjisa Enerji, "Herkes için daha iyi bir gelecek" vizyonu kapsamında kesintisiz sağladığı hizmet ve dijital çözümlere yapay zekayı da ekleyerek müşteri deneyimini iyileştirmeye devam ediyor.

Enerjisa Enerji'den yapay zeka atılımı! Kullanım için harekete geçildi
  • Şirketten yapılan açıklamaya göre, doğa dostu ve yenilenebilir enerjiye dayalı ürünleriyle müşterilerine enerji tüketiminde tasarruf ve verimlilik sağlayan çözümler sunmaya devam eden Enerjisa Enerji, 22 milyonu aşkın kullanıcıya yönelik 7/24 sürdürdüğü hizmet ve çözümleri dijitalleştirerek yapay zeka kullanımını da müşterileri için hizmetlerinin parçası haline getiriyor.
  • Yapay zeka teknolojilerinin uygulanması ile şirket, bünyesinde büyüme, gelir artışı, maliyet düşüşü, kalite artışı ve genel verimlilikte iyileştirmeler elde ederek ve somut çıktılarını kamuoyu ile paylaşarak enerjinin dijitalleşmesi yolunda rol model oluyor.
  • Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi olarak 3 ana kolda faaliyet gösteren Enerjisa Enerji, yapay zeka teknolojisini de şirketlerine yayarak dijitalleşmeyi tüm faaliyetlerine entegre ediyor.
Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira oldu? Döviz kuru güne nasıl başladı? Hafize Erkan'dan ihracata destek açıklaması Motorine ikinci kez indirim geldi Haftanın son gününde gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira?