Emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve çiftçi emekliye 5000 lira ikramiye ödeme tarihleri nedir?

Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye ödemesi yakında yapılacak. Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus emeklilere 5 bin lira ikramiye verildi. Fakat ilk düzenlemede çalışan emekliler kapsam dışında kalmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışan SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve çiftçi emeklilerine de 5000 lira ikramiye verileceği müjdesini verdi. Peki, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek, ne zaman hesaplara yatacak?

Emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve çiftçi emekliye 5000 lira ikramiye ödeme tarihleri nedir?

Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesi vatandaşların gündeminde. İlk düzenlenmeden faydalanamayan 5 milyona yakın çiftçi ve BAĞKUR’lu esnaf emekli ve SSK emeklisine de ikramiye verilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi ve düzenleme için talimatı verdi. Vatandaşlar, açıklama sonrasında çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek merak ediyor. İşte emekliye 5000 lira ikramiye ödeme tarihleri...

Emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve çiftçi emekliye 5000 lira ikramiye ödeme tarihleri nedir? - Resim : 1

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN İKRAMİYE MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve Bağkur'lu esnaf emeklilerimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkanından faydalanmalarını sağlayacağız." dedi.

Emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve çiftçi emekliye 5000 lira ikramiye ödeme tarihleri nedir? - Resim : 2

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN LİRA İKRAMİYE NE ZAMAN VERİLECEK?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanımıza bu hususla ilgili bazı talepler iletildiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanımız bakanlarımıza bu konuda ayrıntılı bir çalışması yapılmasını talimatlandırdı." dedi.

Emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve çiftçi emekliye 5000 lira ikramiye ödeme tarihleri nedir? - Resim : 3

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN LİRA İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Bir gazetecinin "Çalışan emeklilere yönelik çalışma 2024 yılı için mi öngörülebilir. Takvimlendirme nasıl olabilir?" sorusu üzerine AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, tam bu konun çalışıldığını, çalışmaya göre bir planlamanın yapılacağını vurguladı.

 

Türkiye'ye 740 milyon dolar sokacak anlaşma Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira oldu? Döviz kuru güne nasıl başladı? Haftanın 2. gününde altın fiyatları son durumu: Gram altın, çeyrek altın ne kadar? İzmir'de suya zam!