Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan önemli açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilikte yaş yükseltilmesi yönünde bir çalışmanın yapıldığına dair çıkan iddialar hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Emeklilikte yaş yükseltilmesine ilişkin bir çalışmamız yok" dedi.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan önemli açıklama

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik yaşı hakkında konuştu.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan önemli açıklama - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 12. Kalkınma Planı görüşmelerinde emeklilik yaşının yükseltilmesine ilişkin çalışmalarının olmadığını açıkladı.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan önemli açıklama - Resim : 2

Yılmaz yaptığı konuşmada, "Seçim sonrası kurda önemli bir hareketlilik yaşandı.  Oldukça önemli bir değişim oldu. Önümüzdeki dönemde böyle bir haraketlilik beklemiyoruz. Bununla ilgili bir hedefimiz yok. Emeklilikte yaş yükseltilmesine ilişkin bir çalışmamız yok" ifadelerine yer verdi.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan önemli açıklama - Resim : 3

Yabancılara yönelik olarak ise Yılmaz, "Türkiye’de şu anda 4.7 milyon yabancı var. Bunlardan  3.6’sı Suriyeli" dedi.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan önemli açıklama - Resim : 4

 

Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat açıklaması: 60’ını gelişmiş ülkelere yapıyoruz Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira oldu? 24 Ekim 2023 güncel döviz kuru Güncel altın fiyatları 24 Ekim 2023: Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? Bitcoin "ilk ETF'ye onay" iddiasıyla şahlandı!