Emeklilere zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki hafta açıklayacak! AK Partili vekil canlı yayında duyurdu

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda emekli maaşına yapılacak zamla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İyileştirme konusunda bakanlarımıza talimat verdim. Önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız" dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu da katıldığı televizyon programında emeklileri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Emeklilere zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki hafta açıklayacak! AK Partili vekil canlı yayında duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti İl Başkanları toplantısında, milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Emeklilere zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki hafta açıklayacak! AK Partili vekil canlı yayında duyurdu - Resim : 1
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin beklentilerini de göz ardı etmiyoruz. Ne söz vermişsek hepsini tek tek yerine getirdik, getiriyoruz. EYT meselesini çözüme kavuşturduk. Geçtiğimiz aylarda en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükseltmek üzere hassasiyetimiz ortaya koyduk. Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerimizin alacağı yeni maaşlar da belli oldu. Yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve ilgili bakanlarımız çalışmalarına başladı" ifadelerini kullandı.

Emeklilere zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki hafta açıklayacak! AK Partili vekil canlı yayında duyurdu - Resim : 2

MÜJDEYİ ERDOĞAN VERECEK

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu katıldığı televizyon programında milyonlarca emekliyi heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Hulkioğlu, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı bir durumu paylaşalım. Cumhurbaşkanımızın milyonlarca emekliyi heyecanlandıran bir açıklaması oldu. Önümüzdeki hafta galiba yine Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Kendisi o müjdeyi verecek. Bakanlara talimat verdiğini açıkladı. Muhtemelen önümüzdeki hafta bu müjde ve bunun ayrıntısı açıklanacak. Emeklilerimiz de bizden, yönetimden, iktidardan ve Cumhurbaşkanından işaret bekliyorlardı. Mevcut ekonomik durumlarının iyileştirilmesini istiyorlardı buna karşı duyarsız kalınmadı ve müjde verildi." dedi.

Emeklilere zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki hafta açıklayacak! AK Partili vekil canlı yayında duyurdu - Resim : 3

SÖZÜNDE DURAN LİDER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünde duran bir lider olduğunun altını çizen Hulkioğlu, "Sayın Cumhurbaşkanının hareket etme eyleme geçme, geçmişe baktığımızda sözünde duran bir insan olarak görüyoruz. Halkımızı enflasyona karşı ezdirmeyeceğiz diyor, emeklileri, memurları, çalışanların durumunu şöyle şöyle yapacağız diyor ve yapıyor. Seçim öncesi vaatlerde bulundu yapıyor. O sırada da söylerken yapıyordu. Şimdi o sözlerini tek tek gerçekleştiriyor." diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN ARZUSU TEK TEK YERİNE GELİYOR

Hulkioğlu sözlerini şu cümlelerle tamamladı: Aslında bugün Cumhurbaşkanımızın bu açıklaması olmasaydı bile kendisinin geçmişteki icraat profiline baktığımız zaman bu herkes tarafından tahmin edilebilecek bir hareketti. Emekli maaşlarının da uygun bir yerde olacağını tahmin ediyorduk o tahminlerimiz de doğru çıktı. Vatandaşlarımızın arzusu tek tek yerine gelmiş oluyor.

Sürücü kurslarına dev zam! Artık araba storyleri kalmayacak Uzman öğretmen maaşı ne kadar oldu? Seyyanen zam kıdem tazminatını artırır mı? Dolar nereye kadar yükselir uzman isim yorumladı!