Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ne zaman hesaba yatar?

Emekli ikramiyesinin ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Nisan ayının 21'inde başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyesine dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıklama yaptı. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman yatar? Ne zaman hesaplara geçecek? 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ne zaman hesaba yatar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, zamlı emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağını açıkladı. Emekli bayram ikramiyesine 2018 yılına göre yüzde 82 oranında zam yapılmıştı. Nisan ayında Ramazan Bayramı, Haziran ayında ise Kurban Bayramı kutlanacak. Peki, emekli ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli ikramiyesi ne zaman yatar?

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bayram ikramiyelerine yapılacak zam ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"2018 yılında Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda 1.000'er TL olarak ödenmeye başlanılan bayram ikramiyesi 2021 yılında 1.100 TL' ye yükseltilmiştir. Yeni düzenleme ile bu tutar yüzde 82 artışla 2.000 TL'ye yükseltiliyor."

Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ne zaman hesaba yatar? - Resim : 1

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emeklilerimiz hem Ramazan hem de Kurban Bayramı'nda 2.000'er TL ikramiye alacaklardır. Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar da dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacaktır.

Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ne zaman hesaba yatar? - Resim : 2

2023 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayram öncesi, Nisan ayı içerisinde, Kurban Bayramı ikramiyesi ise yine bayram öncesi Haziran ayı içerisinde ödenecektir."

Bugün dolar ne kadar, Euro kaç lira? Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 'Kiracısız ev' ilanları artık daha çok ilgi görüyor Sağlık Bakanlığı'ndan 42 bin 500 kişilik kadro müjdesi