Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında EKK, yapısal tedbirleri değerlendirmek üzere toplandı.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen bu buluşmaya, ekonomi ve maliyeye dair stratejileri şekillendiren pek çok önemli isim katıldı. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan da katıldı.

Yapısal Tedbirler Üzerine Değerlendirmeler

Toplantıda, Orta Vadeli Program’da yer alan yapısal tedbirlerin detaylı bir şekilde ele alınması planlanıyor. Toplantının ardından detaylı bir yazılı açıklama yapılması beklenmektedir.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz (ortada) başkanlığında...

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz (ortada) başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek (sağ 8), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan (sol 9), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar (sağ 7), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır (sol 8), Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı (sağ 6), Ticaret Bakanı Ömer Bolat (sol 7), AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler (sol 10), Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sol 6), Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel (sağ 5), Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan (sol 2) ve bazı bakan yardımcıları ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Bakanlıktan 'ekmek fiyatı' açıklaması Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışına geçit vermiyor Innovation Week için geri sayım başladı Taşıt kredisi faiz oranlarında güncel durum