Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü duyurdu: 85 işçi alımı gerçekleştirilecek

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne 13 ayrı meslek için toplamda 85 kamu işçisi alınacağı Resmi Gazete'de duyuruldu. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nde çalışmak için şartlar nelerdir? Başvurular nereden gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların cevabı...

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü duyurdu: 85 işçi alımı gerçekleştirilecek

Resmi gazetede yayımlanan ilanda Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi işçi alımı yapılacağını bildirdi.
2 ay deneme süresi verilecek olan işçi kadrolarına yerleştirilen adaylar, yasal asgari ücretle işlerine başlayabilecekler.
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü duyurdu: 85 işçi alımı gerçekleştirilecek - Resim : 1
Açık iş sayısının 4 katı kadar asıl ve asıl sayı kadar yedek aday arasında sözlü sınav gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR ÇEVRİM İÇİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Aşçı, kimya laboratuvarı görevlisi, matbaa işçisi, baskıcı (plastik) işçisi, üniversal torna tezgahı operatörü, makine bakım onarım teknisyeni/makine bakım onarımcısı, hadde işçisi, metal pres makinesi operatörü, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni, aşçı yardımcısı, bulaşıkçı, temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik hizmetleri/silahlı güvenlik görevlisi meslekleri için başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvurular çevrim içi olarak 16 ila 20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü duyurdu: 85 işçi alımı gerçekleştirilecek - Resim : 2
Alıma ilişkin diğer her türlü duyuru kurumun internet adresinden (https://www.darphane.gov.tr) ilan edilecek. 23 Şubat tarihinde noter tarafından çekilecek kura ile seçilen asil listedeki adaylar, tarihi ve saati daha sonra ilan edilecek olan sözlü sınava tabi tutulacak.

Kaynak: İHA

16 Ocak 2023 güncel altın fiyatları 16 Ocak 2023 güncel döviz kurları Merkez Bankası'ndan kritik karar Konut fiyatları en çok artan ülke Türkiye oldu