CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'daki düşüşe ilişkin açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'daki kaydedilen yüzde 7'lik sert düşüşe ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Küçük yatırımcıyı korumayan kurumları da haksız zenginleşen çeteler de bedelini öder. Asla yanlarına bırakmayız!" diyerek tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'daki düşüşe ilişkin açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'da kaydedilen yüzde 7'lik sert düşüşe ilişkin sosyal medyadan "Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim. Adalet yok, ahlak yok" paylaşımında bulundu.

"GÖZ GÖRE GÖRE SOYACAKLAR"
Kılıçdaroğlu, Kasım 2022'de yaptığı bir paylaşımını alıntılayarak Twitter hesabından yatırımcıya seslendi ve şunları şöyledi;

"Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim. Adalet yok, ahlak yok! Unutulmasın ki bir gün devran döner, herkes yaptıklarının bedelini öder. Küçük yatırımcıyı korumayan kurumları da haksız zenginleşen çeteler de bedelini öder. Asla yanlarına bırakmayız!"

Kılıçdaroğlu alıntıladığı paylaşımında ise "Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız" ifadelerine yer vermişti.

Kamu işçileri ikramiyelerini ne zaman alacak? Exxen üyeliklerine zam geldi Borsa İstanbul'da devre kesici uygulandı Geçici kıdem tazminatı tavanı belli oldu