ÇAYKUR Genel Müdürlüğü açıkladı! İkinci sürgün çay alımları başladı

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü çay üreticilerini yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. ÇAYKUR bildirisinde ikinci sürgün çay alımlarına bugün itibari ile başladığını belirtti.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü açıkladı! İkinci sürgün çay alımları başladı

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, birinci sürgün alımların 10 Mayıs'ta başlayıp 26 Haziran'da bitirildiği ifade edildi.

Bu kampanya sürecinde 194 bin 351 ton yaş çay alımı yapıldığının altı çizilen açıklamada, hava koşullarının iyi gitmesiyle ikinci sürgün alımlarının erken başladığı belirtildi.

Açıklamada, ikinci sürgün yaş çay alımlarının bugün itibarıyla başladığı kaydedilen açıklamada, "Bilindiği gibi kaliteli çay üretimi kaliteli çay hasadından geçer. Bu anlamda üreticilerimizin çay bahçelerini yabancı ottan temizlemeleri ve kaliteli ürün hasat etmeleri, çayımız ve geleceğimiz açısından önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Benzine gelen zammın ardından LPG'ye indirim bekleniyor Borsa İstanbul tüm zamanların rekorunu kırdı! Dolar/TL yükselişine devam edecek mi? İşsizlik maaşı ne kadar oldu?