Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruşluk zam geldi

Araç sahiplerinin yakından takip ettiği konulardan biri olan akaryakıt fiyatları bir kez daha zamlandı! Geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen zamların ardından bugün de benzine 1 lira 32 kuruşluk zam geldi. Gelen zamla beraber akaryakıt fiyatları nasıl oldu? İşte 15 Temmuz 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruşluk zam geldi

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir zam haberi daha geldi. Petrol fiyatlarındaki dalgalanma sürerken; benzin ve motorin fiyatları da zam haberleriyle sürekli değişiyor.

Son günlerde peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri 'benzin veya motorine zam ya da indirim var mı?' sorusuna yanıt ararken, 15 Temmuz 2023 bugün akaryakıt fiyatları için yeni zam haberi geldi.

Peki akaryakıta ne kadar zam geldi? Gelen zamla beraber fiyatlar nasıl güncellendi? İşte detaylar...

Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruşluk zam geldi - Resim : 1

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma sürerken son dakika zam ve indirim haberleri yakından takip ediliyor. Özellikle son günlerde akaryakıt fiyatlarındaki değişimlerle tabela sık sık değişirken, vatandaşlar; "Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 15 Temmuz 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?" sorularına yanıt arıyor.

Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruşluk zam geldi - Resim : 2

BENZİNE ZAM GELDİ

Benzine 15 Temmuz Cumartesi'den (bugün) itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruş zam geldi.

Önceki gün de motorin fiyatında 1 lira 7 kuruş artışa gidilmişti.

GÜNCEL MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26,37 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 28,01 liradan satılıyor.

Ek Bütçe Kanun Teklifi kabul edildi! TOKİ açık artırma ile iş yeri satıyor Gram altın kaç para olacak? Gaye Erkan'ın ilk G 20 zirvesi