Belediye Promosyon İhalesini Kazanan Banka Belli Oldu! 31 Milyon 440 Bin TL dağıtılacak

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. 2024 promosyon ihalesinde Türkiye İş Bankası kazandı ve çalışanların refahını artıracak

Belediye Promosyon İhalesini Kazanan Banka Belli Oldu! 31 Milyon 440 Bin TL dağıtılacak

 

 

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. 2024 Maaş Promosyon İhalesini Gerçekleştirdi

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş., 2024 yılı itibarıyla üç yılı kapsayan maaş promosyon ihalesini sonuçlandırdı. İhale, yüksek katılımla ve rekabet ortamında yapıldı.

İhale Süreci Nasıl Gerçekleşti?

İhaleye 6 banka şubesi katıldı. Kapalı zarf usulü ile sunulan teklifler, ihale komisyonu ve bankaların yetkilileri huzurunda açıldı. Açıklanan teklifler sonucunda, ihale muhammen bedelinin altında teklifler veren üç banka, sözlü açık artırmaya katılamadı. Kalan üç banka ile açık artırma süreci devam etti.

Belediye Promosyon İhalesini Kazanan Banka Belli Oldu! 31 Milyon 440 Bin TL dağıtılacak - Resim : 1

Promosyon Anlaşması ve Çalışanların Kazancı

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları için hayati öneme sahip olan bu promosyon anlaşması, 2024 yılından itibaren üç yıl boyunca geçerli olacak. Çalışanlara sunulacak destek, çalışma hayatlarını kolaylaştıracak ve memnuniyetlerini artıracaktır.

Yoğun Rekabet ve Kazanan Banka

Açık artırma aşamasında bankalar arasında şiddetli bir rekabet yaşandı. Sonuç olarak, Türkiye İş Bankası Çorlu Şubesi, 31.440.000 TL (Otuz Bir Milyon Dört Yüz Kırk Bin Türk Lirası) ile en yüksek teklifi sunarak ihale kazanan banka oldu.

Protokol ve Çalışan Destekleri

Türkiye İş Bankası ile imzalanacak protokol kapsamında, belirlenen promosyon tutarı çalışan sayısına bölünerek her bir personele ödenecek. Bu destek, çalışanların motivasyonunu artırmakla kalmayacak, aynı zamanda ekonomik açıdan da büyük bir katkı sağlayacaktır.

İhale Komisyonu Başkanı'nın Değerlendirmesi

İhale sürecin tamamlanmasının ardından açıklama yapan İhale Komisyonu Başkanı Hakan Bozbulut, Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirtmiş ve çalışanların refahını artırmayı hedeflediklerini vurgulamıştır.

Yabancılardan ezber bozan dolar tahmini ABD ekonomisi tahminlerin üzerinde büyüme kaydetti Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaj vermişti! İşte SGK'ya en çok borcu olan 5 belediye Son dakika! TCMB'nin toplam rezervlerinde artış