Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? Çalışma Bakanlığı açıkladı!

Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeneceği tarihler belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk kabine toplantısı sonrasında emekli bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde yatırılacağını açıklamıştı. Peki, bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek, ne zaman yatacak? İşte bayram ikramiye ödeme tarihleri...

Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? Çalışma Bakanlığı açıkladı!

Kurban Bayramı'na günler kala emekli bayram ikramiyesinin hesaplara geçeceği tarih açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilerin aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağı tarihi duyurdu. Peki, bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, emekli aylıkları ve bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihler belli oldu. Buna göre, SSK kapsamında gelir/aylık alanlardan ödeme günü 17, 18 olanlara 17 Haziran'da, ödeme günü 19, 20 olanlara 18 Haziran'da, ödeme günü 21, 22 olanlara 19 Haziran'da, 23, 24 olanlara 20 Haziran'da ve 25, 26 olanlara 21 Haziran'da ödeme yapılacak.

Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? Çalışma Bakanlığı açıkladı! - Resim : 1

BAĞ-KUR VE EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ TARİHİ

Bağ-Kur kapsamında gelir/aylık alanlara 22 Haziran'da, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara ise 23 Haziran'da aylık ve ikramiyeleri ödenecek.

Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? Çalışma Bakanlığı açıkladı! - Resim : 2

Bakan Şimşek sanayi önderleriyle görüştü e-ticaret sipariş iptallerine ceza Döviz kurları haftanın son gününe nasıl başladı? Dolar/TL, euro/TL son durum Haftanın son gününde altın fiyatları ne kadar?