Bakan Şimşek, ABD'de Kredi Derecelendirme Kuruluşlarıyla Görüşme Gerçekleştirdi

Bakan Mehmet Şimşek, New York'ta kredi derecelendirme kuruluşlarının yetkilileriyle ekonomik gelişmeleri görüştü.

Bakan Şimşek, ABD'de Kredi Derecelendirme Kuruluşlarıyla Görüşme Gerçekleştirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu dolayısıyla New York’ta bulunarak uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının üst düzey yetkilileriyle bir araya geldi.

Ekonomi Gelişmeleri Üzerine Önemli Temaslar

Edinilen bilgilere göre, Şimşek, New York'taki üçüncü gününde Standard & Poor's (S&P) ve Moody's yetkilileriyle önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Bu toplantılarda, bakanın ekonomi programındaki son gelişmelere ve kamu maliyesi alanındaki önceliklerine vurgu yaptığı öğrenildi.

Ayrıca, toplantıya Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan da katılarak önemli katkılarda bulundu.

Bakan Şimşek, New York'taki yatırımcı toplantılarını ve görüşmelerini tamamladı.

New York temasları kapsamında yatırımcı toplantıları ve görüşmeleri gerçekleştiren Hazine ve...

New York temasları kapsamında yatırımcı toplantıları ve görüşmeleri gerçekleştiren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ile de bir araya geldi.

Kaynak: AA

A101 26 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayımlandı! Dev indirimler var Fransız dev Türkiye'ye yatırımlarını artıyor Coca-Cola, iki ürününü raflardan kaldırıyor Trabzon'da afetin bilançosu ağır oldu