Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, ara zam ne zaman belli olacak?

Asgari ücret ne kadar olacak belirlemek için 2. toplantı bugün yapıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde yapıldı. Milyonları ilgilendiren asgari ücret ara zammı için gözler 3. toplantıda. Peki, asgari ücret 3. toplantısı ne zaman? Asgari ücret ara zammı ne zaman belli olacak?

Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, ara zam ne zaman belli olacak?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün 2. kez bir araya geldi. Net 8 bin 506 lira asgari ücrete yapılacak ara zam, 7 milyonun üzerinde çalışanın merakla beklediği bir konu. İşveren, işçi ve hükümet temsilcilerinin bir araya geldiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücret ne kadar olacak sorusuna yakında cevap vereceklerini açıkladı. Peki, asgari ücret 3. toplantısı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ne zaman belli olacak?

Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, ara zam ne zaman belli olacak? - Resim : 1

ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTISI NE ZAMAN?

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Türk-İş Temsilcisi Ramazan Ağar ise şunları kaydetti:

"Uzun uzun görüşmeler yaptık. Türk parası üzerinden konuşuyoruz, dolar üzerinden değil. Günün şartlarına göre görüşmeler yapılacak. Çalışma hayatı ile ilgili görüşmeleri sunduk. Rakam olarak bir yere gelinmedi. Bu hafta içerisinde üçüncü defa komisyon olarak bir araya geleceğiz. Komisyonda bir karara vardıktan sonra Cumhurbaşkanımız açıklama yapar diye düşünüyorum. Bayramdan önce rakam konusunda bir karar verilir diye düşünüyorum."

Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, ara zam ne zaman belli olacak? - Resim : 2

ASGARİ ÜCRET NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücretin açıklanacağı gün belirlenmedi, çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

TÜRK-İş Temsilcisi Ramazan Ağar, "Bayram öncesi sonuçlanmasını bekliyoruz." dedi.

Bakan Özhaseki: 1 yıl içinde 311 bin konut yapılacak Merkez Bankası'nın kritik toplantısı ertelendi Tüketici güven endeksi belli oldu Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?