Araç sahipleri dikkat: Motorin ve benzine çifte zam!

Brent petrol fiyatlarında hareketlilik, benzin ve motorin fiyatlarına yansıyor ve tabelalar sık sık değişiyor. Bu gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzine 2 TL, motorine de 1 TL 68 kuruş zam gelmesi tahmin ediliyor. Pompaya yansıyacak fiyat artışı ile beraber İstanbul'da benzinin litresi 42 TL 30 kuruş, motorin ise 42 TL 35 kuruştan satılacak.

Araç sahipleri dikkat: Motorin ve benzine çifte zam!
  • Brent petrol fiyatları ve dövizdeki oynaklıkla beraber vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını izlemeye devam ediyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

  • Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 2 lira, motorin grubunda ise 1 lira 68 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

BENZİN 42 TL'nin ÜZERİNE ÇIKACAK

  • Pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 42 lira 30 kuruş, motorin ise 42 lira 35 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI HESAPLAMA

  • Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.
  • Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.
Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira? Altın fiyatları son durumu: Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? CHP’nin gölge ekonomi bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak?