24 Şubat 2023 anlık gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet altın fiyatı

Altın fiyatları ne kadar oldu merak ediliyor. Vatandaşlar, yatırım yaptıkları altın fiyatlarını gün içerisinde sık sık kontrol ediyor. Altın, Fed tutanakları açıklaması sonrasında yükselişe geçti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz indirim kararından sonra altın ve dolardaki gidişatla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki, gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira oldu? İşte 24 Şubat anlık ve güncel altın fiyatları...

24 Şubat 2023 anlık gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet altın fiyatı

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Merkez Bankası’nın Şubat ayı faiz kararı sonrası altında kısmi düşüş gerçekleşti. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için çok kritik uyarılar geldi. Peki, gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın kaç lira? İşte 24 Şubat 2023 anlık gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet altın fiyatı...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Serbest piyasada gram altın alış fiyatı 1.107,47 TL, satış fiyatı 1.107,47 TL

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Serbest piyasada çeyrek altın alış fiyatı 1.780,69 TL, satış fiyatı 1.781,02 TL.

YARIM ALTIN FİYATI

Serbest piyasada yarım altın alış fiyatı 3.561,38 TL, satış fiyatı 3.562,04 TL.

TAM ALTIN FİYATI

Serbest piyasada TAM altın alış fiyatı 7.122,75 TL, satış fiyatı 7.124,08 TL.

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

Serbest piyasada TAM altın alış fiyatı 7.325,80 TL, satış fiyatı 7.327,16 TL.

ALTIN ALMAK İÇİN EN UYGUN VAKİT

Faiz indirim kararının para piyasalarını nasıl etkileyeceğini anlatan finans analisti İslam Memiş'ten önemli değerlendirmeler geldi.

Memiş, mayıs ayında ön görülen seçime kadar altın ve dövizde herhangi bir hareketlenme olmayacağını ancak Haziran itibariyle özellikle Euro’da bir yükseliş olacağını belirterek, altın almak için en doğru zamanın önümüzdeki bir iki ay olduğunun altını çizdi.

Altın
Dolar ne kadar, Euro kaç lira oldu? Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Benzinde beklenen indirim geldi!