AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan emeklilere zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu

Son dakika haberleri... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel seçimler ve memur ile emekli maaşları hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimler için çeşitli talimatlar verdiğini belirten Dağ, "2021'in son aylarında stratejik yol oluşturmuştuk. Bunun çok faydasını hissettik" dedi. Meclis'teki teklif hakkında da konuşan AK Partili Dağ, "Teklifte emeklilerin olmaması olmayacak demek değil" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan emeklilere zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası muhalefetteki gelişmeleri ve yerel seçimleri değerlendirdi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtlan Dağ, memur ve emekli maaşları hakkında da konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ CNN Türk'te soruları yanıtladı

EMEKLİLERİ RAHATLATAN MESAJ

AK Partili Dağ, işçi ve memur emeklileri hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi verilen sözleri hatırlatan Dağ, "Vermiş olduğumuz bir söz vardı. Enflasyon oranı bu şekilde olduğu için seyyanen zam kanun teklifine yansıdı. Süreç bunlar. Eldeki imkanlara göre emeklilere, sabit gelirleri enflasyon karşısında ezdirmemek görevimiz. Teklifte emeklilerin olmaması olmayacak demek değil." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu enflasyonist ortamda sabit gelirlinin ezilmemesini sağlamak. Bu döngünün azaltılması lazım. Enflasyon tek haneye inecek. Daha da aşağı ineceğini önümüzdeki günlerde görürüz. İstihdam çok önemli. 32 milyonu aşan sayıyı var." diyerek müjdeyi verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan emeklilere zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu - Resim : 2

CHP LİDERİNİN EKONOMİ YÖNETİMİ İDDİASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Hazine Bakanını Kemal Bey dışında herkes tanıyor." dedi.

Seçim öncesi vaatlerine de değinen Dağ, "300 milyar dolar bulacağım diyordu. Siyaseten dikili ağacı yok. Seçim öncesi vaatlerini tutsun, ülkeye faydası olsun." şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan emeklilere zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu - Resim : 3

BATI ÜLKELERİNE İSLAM DÜŞMANLIĞI TEPKİSİ

AK Partili Dağ, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalı başta olmak üzere Batı ülkelerindeki İslamofobiye tepki gösterdi.

Çarpıcı ifadeler kullanan Hamza Dağ, "Avrupa’da İslam düşmanlığı körükleniyor, camilere saldırılar yapılıyor. Biz güvenli bölgelerde insanların geçişini sağlamak istiyoruz. Sadece gönderelim diyerek sonuç almak mümkün değil. Son iki üç yıldır önemli adımlar atıldı. Gerginliği azaltma bölgesinde Rusya ve diğer ülkelerle görüşme yapmak kıymetli." diyerek Avrupa ülkeleri politikacılarına sert çıktı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan emeklilere zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu - Resim : 4

YEREL SEÇİMLER HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

AK Parti'nin yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirten Dağ, "Strateji birimimiz kuruldu." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimler için çeşitli talimatlar verdiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "2021'in son aylarında stratejik yol oluşturmuştuk. Bunun çok faydasını hissettik. Herkesin kendi görüşünü ortaya koyması, pandemi süreçlerinde bize iyi bir sonuçlar ortaya çıkardı. Politikalar ve seçim beyannamesine yansıdı. Önceki seçimlerden tecrübemiz var. Cumhurbaşkanımız ara vermeden talimatları verdi." şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan emeklilere zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu - Resim : 5

Tatile gitmek isterken mağdur olmayın! Tatilcilere uyardı geldi: Ucuza tatil yapayım derken... Asgari ücret zammı ne zaman alınacak? 37 binden fazla köy evinin inşasına başlandı Merkez Bankası'nın rezervi artmaya devam ediyor! 4 milyar 760 milyon dolarlık yükseliş