Aile destek ödemesi ne zaman yatacak?

Aile destek ödemesi Nisan ayı başlamasıyla araştırılmaya başlandı. Aile ve Soyal Hizmet Bakanlığı tarafından başlatılan aile destek programı, ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca belirli miktarlarda ödeme yapıyor. Peki, aile destek ödemesi ne zaman hesaba yatacak? Aile destek ödemesi kaç lira? İşte Nisan 2023 aile destek ödemesi hakkındaki bilgiler...

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak?

Nisan ayında aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Haziran 2022-Mayıs 2023 tarihlerinde ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi yapıyor. Her ay başında aile destek ödemesi ne zaman yapılacak sorgulanıyor. Peki, aile destek ödemesi ne kadar?

2023 NİSAN AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN?

Aile destek programı Nisan ayı ödemesine ait bakanlıktan henüz bir açıklama gelmedi. Ödemeye dair güncel gelişmeler ile haberimiz güncellenecektir.

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak? - Resim : 1

NİSAN AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık "Ocak ayı memur maaş katsayısında yapılan yeni düzenleme sonrasında sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı aylığı 1.997 TL’ye, %40-69 arası engelli aylığı 1.594 TL’ye, %70 ve üzeri engelli aylığı 2.392 TL’ye, Evde Bakım Yardımı 4.336 TL’ye ve Sosyal Ekonomik Destek de 3.038 TL’ye yükseldi. Yapılan yeni düzenleme sonrasında sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerimizin hesaplarına yatıracağız." şeklinde açıklama yaptı.

EYT ilk maaşları ne zaman yatacak? İşte Mart'ta fiyatı en çok artan ürünler Mart ayı enflasyon kaç çıktı? Nisan ayı kira artış oranı ne kadar oldu?