ABD tarım dışı istihdam verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

ABD tarım dışı istihdam verileri, küresel piyasaların merakla beklediği bir konu. Açıklanacak istihdam raporundaki verilerin piyasaların yönü üzerinde etkili olması bekleniyor. Dolar ve altın kurunu da etkileyecek ABD tarım dışı istihdam verileri ne zaman açıklanacak?

ABD tarım dışı istihdam verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Küresel piyasalar ABD'nin istihdam verilerine odaklandı. Analistler, bu hafta açıklanan verilerde iş gücü piyasasındaki soğumaya yönelik işaretlerin güçlendiğini kaydederek, yatırımcıların istihdamdaki yavaşlamanın şiddetine odaklandığını ifade etti. Peki, ABD tarım dışı istihdam verileri ne zaman açıklanacak?

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİLERİ BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

Bir önceki ay tarım dışı istihdam 311 bin artış göstermişti. Son verilerin ardından ABD ekonomisinde beklenenden daha sert bir yavaşlama ihtimalinin yatırımcıları tedirgin ettiğine dikkati çeken analistler, piyasa beklentilerinin tarım dışı istihdamın martta 230 bin civarında artması yönünde olduğunu bildirdi.

ABD tarım dışı istihdam verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Resim : 1

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİLERİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

ABD tarım dışı istihdam verileri bugün (7 Nisan Cuma) TSİ ile saat 15:30'da açıklanacak.

ABD tarım dışı istihdam verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Resim : 2

İŞSİZLİK MAAŞINA BAŞVURAN SAYISI BEKLENTİLERİ AŞTI!

ABD'de dün açıklanan verilere göre ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı 1 Nisan ile biten haftada 228 bine çıkarak beklentileri aştı. Ülkede Mayıs 2021'den bu yana ilk kez 10 milyonun altına inen JOLTS Açık İş Sayısı verisinin ardından çarşamba günü de özel sektör istihdamı öngörüleri karşılayamamıştı.

Kuru soğanda 'bayram' umudu Bugün dolar ne kadar, euro kaç TL oldu? Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan liralaşma için yeni stratejiler