ABD enflasyon oranları ne zaman açıklanacak?

Piyasalarda gözler açıklanacak ABD enflasyon verilerinde. Altın, dolar, euro ve kripto para piyasa ile ilgilenen ve yatırım yapanlar, ABD'den gelecek enflasyon verilerine odaklandı. Peki, ABD Temmuz 2023 enflasyon verileri ne zaman açıklanacak?

ABD enflasyon oranları ne zaman açıklanacak?

ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri merakla bekleniyor. Geçen ay, yıllık TÜFE yüzde 3 oranında artmıştı. Uzmanlar, ABD'nin 2023 Temmuz ayı enflasyon oranı tahminlerini açıkladı. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak.

ABD ENFLASYON VERİSİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Amerika Birleşik Devletleri Temmuz 2023 TÜFE oranları 10 Ağustos Perşembe günü açıklanacak.

ABD TEMMUZ ENFLASYON ORANI BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

Perşembe günü açıklanacak yıllık TÜFE’nin yüzde 3’ten yüzde 3,3’e yükselmesi beklenirken yıllık çekirdek TÜFE’nin ise temmuz ayında yüzde 4,8’den yüzde 4,7’ye inmesi bekleniyor. Aylık TÜFE ve aylık çekirdek TÜFE’nin ise yüzde 0,2 seviyesinde sabit kalacağı öngörülüyor.

ABD Enflasyon
Bitcoin'de 3. Altın Haç sonrası dev boğa gelecek mi? Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira? Döviz kuru son durum Altın fiyatlarında ikili kur dönemi: Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? Resmi Gazete'den borç yapılandırması kararı! O illerde 30 Kasım'a uzatıldı