2 yılda yüzde 1500 zamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Otomobilin ardından konutta indirim yolda

Otomobildeki indirimlerin akabinde konut fiyatlarındaki indirim için iç ferahlatan mesaj geldi. Önlem alınırsa konutta yüzde 20'lere varan indirimin olabileceği belirtildi. 2 sene öncesine kadar hazır betonun tonu 130 lira, çimentonun tonu da 150 liraydı. Aradan iki sene geçti, fiyatlar % 1500 zamlandı, ikisinin de ton fiyatı 2500 lira oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir programda çimento ve betonda fırsatçılık belirlenirse gereğinin yapılacağını açıklamıştı.

2 yılda yüzde 1500 zamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Otomobilin ardından konutta indirim yolda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut ve kira fiyatları ile ilgili olarak yaptığı uyarı sektörde cevap buldu. Otomobilin akabinde konutta da indirimin ilk işareti geldi. Önlem alınırsa konutta yüzde 20'lere varan indirimin olabileceği ifade belirtildi.

2 yılda yüzde 1500 zamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Otomobilin ardından konutta indirim yolda - Resim : 2

"UYGUN FİYATLI BETON SATTIRMIYORLAR"

İMKON Başkanı, "Sadece fırsatçılık değil, daha ilerisi var. Bazı bölgelerde, illerde uygun fiyatlı beton sattırmıyorlar size" dedi.

2 yılda yüzde 1500 zamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Otomobilin ardından konutta indirim yolda - Resim : 3

FİYATLARA YÜZDE 1500 ZAM

Show Haber'in haberine göre 2 yıl öncesine kadar hazır betonun tonu 130 TL, çimentonun tonu da 150 TL'idi. Aradan 2 yıl geçti, fiyatlar yüzde 1500 arttı, ikisinin de ton fiyatı 2500 TL oldu.

2 yılda yüzde 1500 zamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Otomobilin ardından konutta indirim yolda - Resim : 4

"GEREĞİ NEYSE YAPACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı programda yaptığı açıklamada "Çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarını da yankın takibimize aldık. Fırsatçılık tespit edilirse gereği neyse yapacağız" demişti.

Borsa İstanbul'da tarihin en büyük halka arzı Emeklilerin beklediği ödeme TBMM'de kabul edildi Hafize Gaye Erkan Fed Başkanı Powell ile görüştü BDDK verileri açıkladı! Türkiye'nin en zengin ve en fakir 10 iline bir bakın!