YÖK Başkanı açıkladı: Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bursları arttırılıyor

Son Dakika: Yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen burs miktarlarına zam yapılacak. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ''Bursları tezli yüksek lisans öğrencilerine 6, doktora öğrencilerine 9 bin liraya çıkarıyoruz.'' dedi.

YÖK Başkanı açıkladı: Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bursları arttırılıyor
  • Son Dakika: YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen burs miktarlarının artırılacağını açıkladı.
  • Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ''Bursları tezli yüksek lisans öğrencilerine 6, doktora öğrencilerine 9 bin liraya çıkarıyoruz.'' dedi.

YÖK Başkanı açıkladı: Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bursları arttırılıyor - Resim : 1

YÜKSEK LİSANS BURSU NE KADAR?

Ege Üniversitesi'nde düzenlenen Yükseköğretim Kurulu Araştırma Üniversiteleri Toplantısı'nda konuşan YÖK Başkanı Özvar, burs miktarlarının tezli yüksek lisans öğrencileri için 6, doktora öğrencileri için ise 9 bin liraya çıkarılacağını söyledi.

Öğrencilere karne hediyesi! Detaylar netleşti Bursluluk sınavı tarihi açıklandı: 2024 İOKBS bursluluk sınavı başvuruları ne zaman başlıyor? Fırtınanın vurduğu Ereğli'de eğitime 2 gün ara ATA AÖF sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? ATA AÖF vize sınavı ne zaman?