ÖSYM, 2023 YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklar mı, hafta sonu açıklanır mı?

YKS yerleştirme sonuçları, tercihlerini yapan binlerce aday tarafından bekleniyor. Üniversite tercihleri 8 Ağustos'ta sona ermişti. Geçtiğimiz yıllarda olduğu açıklanır umuduyla ÖSYM'nin YKS tercih sonuçlarını 18 Ağustos'ta açıklaması bekleniyordu. Peki, YKS yerleştirme sonuçları hafta sonunda, bugün açıklanır mı? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, 2023 YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklar mı, hafta sonu açıklanır mı?

Üniversite adaylarının gözü kulağı ÖSYM'de. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak 2023 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı duyurusu için sürekli internet sitesi kontrol ediyor. Geçtiğimiz yıllarda tercihlerin bitmesinin ardından 10 günde açıklanan YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. Peki, ÖSYM hafta sonunda bugün 2023 YKS yerleştirme sonuçları açıklar mı? 

YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

17-18 Haziran'da yapılan 2023-YKS sonuçları, 20 Temmuz'da açıklanmış, bir hafta sonra ise üniversite tercihleri başlamıştı. 8 Ağustos'ta tercihler sona erdi. Geçtiğimiz yıl YKS yerleştirme sonuçları tercihlerin bitmesinden on gün sonra açıklandı. 18 Ağustos'ta tercihlerin açıklanması bekleniyordu fakat ÖSYM henüz sonuçları açıklamadı. Sonuçlar, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden ilan edilecek.

YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI HAFTA SONU AÇIKLAR MI?

Adaylar, dün açıklanmayan YKS yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Bugün, hafta sonu olması nedeniyle akıllara ÖSYM, YKS yerleştirme sonuçlarını hafta açıklar mı merak ediliyor. 2021 YKS yerleştirme sonuçları 31 Temmuz Cumartesi günü açıklanmış. Geçen yıllarda böyle bir örnek olduğu için bugün veya yarın YKS yerleştirme sonuçları açıklanabilir. 

 

ÖSYM
POMEM mülakat yerleri belli oldu: Öğrenmek için tıkla! YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklanır mı? Okullar ne zaman açılacak? Ara tatil, yarı yıl tatili tarihleri nedir? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM, 2023 KPSS sonuçları için hangi tarihi verdi?