YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercihleri için bugün son gün. YKS sonuçları sonrasında üniversite adayları, 27 Temmuz'dan beri girmek istedikleri okul ve bölüm tercihlerini yapıyor. Peki, 2023 YKS tercihleri saat kaçta bitiyor? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite hayali kuran binlerce aday, YKS yerleştirme sonuçları açıklanma tarihini bekliyor. 3 milyonun üzerinde adayın sınava girdiği YKS sonuçları açıklanmış ve tercih süreci başlamıştı. YKS tercihleri son bitiş saati merak ediliyor. Peki, 2023 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

27 Temmuz'da başlayan YKS tercih dönemi, bugün (8 Ağustos 2023) saat 23.59'da bitiyor.

YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, YKS yerleştirme sonuçları için bir tarih vermedi. Geçen yıl, YKS yerleştirme sonuçları 15 Ağustos'ta, tercihlerin bitiminden 10 gün sonra açıklanmıştı. 2023'te de YKS yerleştirme sonuçlarının 15 Ağustos ile kayıtların başlayacağı 28 Ağustos tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

ÖSYM
Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu, nereden, nasıl yapılır? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM itiraz ekranı: Kayıtları hangi tarihlerde yapılacak? KPSS soru cevapları yayımlandı! Sonuçlar ne zaman belli olacak?