YKS ulaşım ve barınma desteği başvurusu nasıl yapılır, ne zaman bitiyor?

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru süresi uzatıldı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre deprem bölgesinden YKS'ye başvuran adaylara ulaşım ve barınma desteği verilecek. Başvuru normal süresi 12 Haziran'da sona ermişti. Peki, YKS ulaşım ve barınma desteği başvurusu nasıl yapılır, ne zaman bitiyor?

YKS ulaşım ve barınma desteği başvurusu nasıl yapılır, ne zaman bitiyor?

2023 YKS üniversite sınavına çok az bir zaman kaldı. Bu hafta sonu yapılacak sınava deprem bölgesinden başvuranlar için ulaşım ve barınma desteği yapılacak. Başvurular, 01- 12 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktı. Fakat ÖSYM sürenin uzatıldığını açıkladı. Peki, YKS ulaşım ve barınma desteği başvurusu nasıl, nereden yapılır? Ne zaman sona eriyor?

YKS ULAŞIM VE BARINMA DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ulaşım ve barınma desteği için başvurular; TC Kimlik Kartı, 2023-YKS Sınava Giriş Belgesi ve İkametgâh Belgesi ile birlikte Valilik ve Kaymakamlıklara şahsen yapılacak.

YKS ULAŞIM VE BARINMA DESTEĞİ BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTİYOR?

YKS ulaşım ve barınma desteği için başvurular, 15 Haziran 2023 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecek.

ÖSYM
e-YDS başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?? Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek? ÖSYM duyurdu! Süresi uzatıldı YKS sınavı giriş belgesi nasıl alınır, üniversite sınavı ne zaman?